Informatiedagen rondom Rouw, Afscheid en Herinneren

Afscheid nemen, rouwen en herinneren; we krijgen er allemaal mee te maken. Steeds meer mensen verdiepen zich daar bij leven al in.

Wat zijn de trends, de ontwikkelingen en, niet in de laatste plaats, wat zijn de mogelijkheden als het om een afscheid gaat? Op de Mensenlinq Inspiratiedag vindt u de antwoorden op die vragen, en meer! Een ruim en kwalitatief hoogstaand aanbod van standhouders informeert en inspireert u vrijblijvend over wat er leeft er in de wereld van de uitvaartbranche.

Laat u zelf ook inspireren door de indrukwekkende locaties onder het genot van wat drinken en/of eten wat u daar kunt aanschaffen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Bent u actief als bedrijf in de uitvaartbranche en interesse hebben om als exposant aanwezig te zijn op de Mensenlinq Inspiratiedag, neem dan contact op. Klik hier voor de contactinformatie.

Inspiratiedag Leeuwarden 2022

Inspiratiedag Groningen 2022

Inspiratiedag Meppel 2023

Inspiratiedag Flevoland 2023

Contact

Wat leeft er in de wereld van afscheid nemen, rouwen en herinneren?

De Menselinq Inspiratiedag vormt de live verbinding van de gelijknamige bijlage bij respectievelijk Meppeler Courant, Steenwijker Courant en Westervelder/Wolder Courant en voor Dronten Flevoposten Dronten en Lelystad en de Noordoostpolder.

Meppel 21 Oktober 2023, Oude Kerk Dronten 4 November 2023, De Meerpaal