Herdenkingspagina

Een plek om verhalen, gedachten en bijzondere momenten te delen

Een herdenkingspagina is een prachtige manier om het leven van een overleden persoon te eren en te vieren. Het biedt familie en vrienden de kans om hun gedachten, gevoelens en herinneringen te delen en te behouden voor de toekomst. Bovendien kan een herdenkingspagina ook een waardevolle bron van troost zijn voor degenen die rouwen om het verlies van een dierbare. Als u op zoek bent naar een manier om het leven van uw overleden dierbare te eren en te herdenken, dan is een herdenkingspagina zeker een goed idee. Bekijk deze twee voorbeelden van herdenkingspagina hier : herdenkingspagina voorbeeld-1 en herdenkingspagina voorbeeld-2.

Een herdenkingspagina is een persoonlijke website voor condoleances en in-memoriams. Een eigen website voor de nabestaanden om de overledene met anderen te kunnen herdenken. Deze speciale pagina is eenvoudig te delen via o.a. Mail, Whatsapp of Facebook met diegenen waarmee u dat wilt. Naast de rouwadvertentie in de krant kunt u met het delen van de herdenkingspagina ook diegenen bereiken die niet in de buurt wonen of waarmee u minder vaak contact heeft of diegenen die de krant waarschijnlijk lezen. Kortom, een waardige manier om samen herinneringen te delen en condoleances achter te laten. Voor u als nabestaanden ook fijn om zo op één plek de herinneringen te verzamelen.

Kijk dit filmpje voor uitleg.

Condoleances achterlaten

De herdenkingspagina kunt u naar eigen wens vormgeven door een mooie omslagafbeelding en foto te plaatsen. Ook heeft u de mogelijkheid om een levensverhaal of in memoriam te schrijven.

Bezoekers van de herdenkingspagina kunnen op verschillende manieren herinneringen delen door :

  • een condoleance bericht te schrijven,
  • een digitaal kaarsje te branden,
  • een digitaal bloemetje te plaatsen,
  • foto’s of een video te delen,
  • fysiek een kaart te sturen.

Deze persoonlijke website voor condoleances en in-memoriams is als website een aanvulling op de fysieke rouwadvertentie die in de krant is geplaatst. Diegene die de herdenkingspagina bezoeken, kunnen op hun eigen tempo en op ieder tijdstip een condoleance achterlaten. Zo krijgt u in sommige gevallen verrassende berichten of beeldmateriaal die u anders niet snel zou kunnen ontvangen.

Mocht u vragen hebben over de herdenkingspagina of meer uitleg willen hebben? Stuur ons dan een email naar [email protected] met uw naam en telefoonnummer en dan nemen wij contact met u op.

Kijk hier waar de meest gestelde vragen over de herdenkingspagina staan uitgeschreven.