Digitalisering uitvaartbranche - 3 trends - mensenlinq.

Een plek om te blijven herinneren

Personaliseer het overlijdensbericht in twee stappen tot een waardevolle herdenkingspagina vol met mooie condoleances en herinneringen.

De nieuwste aanvulling op een overlijdensbericht

Gebruik de nieuwste manier om een overlijdensbericht op eigen tempo en naar eigen wens te personaliseren tot een herdenkingspagina met :

  • een passende omslagafbeelding en foto van de overledene, en
  • een mooie tekst en feitjes over de overledene, en
  • prachtige foto’s.

Creëer hiermee één layout die over alle communicatie en social media kanalen te delen is en wees er zeker van dat iedereen wordt bereikt.

 

Ontvang condoleances op één plek

Online herdenken biedt de kracht om herinneringen te delen op ieders eigen moment, in alle rust. Het stelt mensen in staat om op een persoonlijke manier deel te nemen aan het herdenkingsproces, ongeacht hun locatie.

Het verbindt mensen en biedt troost, omdat het de mogelijkheid biedt om de waardevolle momenten te delen die we koesteren.

In tijden van verdriet en veel regelen, creëert de herdenkingspagina de centrale plek waar alle herinneringen en reacties samenkomen. Voor nu en later!

Eenvoudig aangemaakt en gedeeld met verrassende ondersteuning in iedere stap van de rouwperiode

In de eerste hectische dagen na een overlijden start je vanaf nu eenvoudig het proces van bekendmaken en informeren.

In het versplinterde landschap van social media biedt de rouwpagina, met haar automatisch gegenereerde opmaak, een eenvoudige en eenduidige manier om het overlijden te delen over alle communicatie kanalen, van Facebook, Whatsapp tot Mail.

Na het bekendmaken doet dezelfde rouwpagina dienst als centrale plek voor herinneringen en op de dag van de uitvaart ook als condoleanceregister.

Hoe werkt het?

In één stap maakt u het overlijden bekend. Daarna naar eigen wens en op ieder moment eenvoudig uit te breiden met praktische informatie, uw online condoleanceregister en herdenkingspagina.

Overlijdensbericht

Uw overlijdensbericht online of in de krant

Met onze overlijdensberichten-tool, genaamd Familieberichten.nl, maakt u het overlijdensbericht aan voor in de krant of alleen online. In het geval dat u alleen online wil, volstaat het ook om de rouwkaart te gebruiken en deze in Familieberichten.nl up te loaden.

Personaliseren en delen

Bekendmaken en informatie over de overledene en de uitvaart

Deel de standaard overlijdensbericht of rouwkaart eenvoudig met familie, vrienden, relaties en bekenden. Of maak het overlijdensbericht eerst compleet met persoonlijke informatie over de overledene (zoals een mooie levensverhaal, foto’s en leuke weetjes). Voeg ook praktische informatie toe over de uitvaart en laatste wensen (zoals een donatie) van de overledene.

Condoleance register

Ontvang condoleances centraal op één plek

Deel het overlijden met diegene waarmee u het wilt delen, op die manier die bij u past (bijv. mail, Facebook, Whatsapp, Linkedin). Ontvang vervolgens dierbare reacties centraal op uw rouwpagina en niet versnipperd over alle media kanalen. Ontvang ook alle condoleances van de aanwezigen bij de uitvaart. Geef reactie op een condoleance en bekijk ze zo vaak als u wilt terug op uw moment.

Kosten van een rouwpagina

Rouwpagina’s zijn inbegrepen wanneer een rouwadvertentie in de krant wordt geplaatst of wanneer er wordt gekozen om een rouwadvertentie alleen op Mensenlinq te plaatsen. Iedere rouwpagina die wordt aangemaakt zal kosteloos op Mensenlinq beschikbaar blijven.

“De rouwpagina heeft me geholpen om de herinneringen aan mijn dierbare levend te houden. Het was hartverwarmend om mooie reacties en steunbetuigingen te ontvangen van vrienden en familie. Het heeft me getroost en verbonden in mijn rouwproces.”

Susan Kopenholm (nabestaande)

Start met bekendmaken en herdenken

Maak eenvoudig een overlijdensbericht aan en vul deze naar wens in de rouwpagina account aan met informatie over de overledene en de uitvaart. Ontvang op één plek alle reacties en condoleances, waarop ook gereageerd kan worden. Lees alles rustig op ieder gewenst moment terug. Voor vragen staat ons klantenservice team klaar om u bij te staan. Mail ons op [email protected]. Wij staan alle dagen van de week voor u klaar.

Overlijdensbericht aanmaken