Online condoleanceregister

Maak uw dienstenaanbod completer, uw werkwijze efficiënter en investeer in online vindbaarheid door eenvoudig het online condoleanceregister van Mensenlinq aan uw website toe te voegen.

Het online condoleanceregister is voor u een:

  • Eenvoudige uitbreiding van uw online dienstenaanbod
  • Tijdbesparende oplossing tijdens de uitvaart
  • Directe investering in online vindbaarheid
  • Effectieve manier om structureel bezoekers naar uw website te trekken

Het online condoleanceregister is voor de nabestaanden een:

  • Centrale plek voor het ontvangen van condoleances en het plaatsen van praktische informatie over de uitvaart
  • Gebruiksvriendelijk online alternatief voor het handgeschreven condoleanceregister
  • Efficiënte oplossing voorafgaand aan en tijdens de uitvaart
  • Betekenisvol middel dat op een later moment eenvoudig uit te breiden is tot een waardevolle, gepersonaliseerde herdenkingspagina

Eenvoudige, digitale aanvulling op uw dienstenaanbod

Met het online condoleanceregister van Mensenlinq gaat u mee in de digitalisering van uw branche. In het online register van Mensenlinq zijn de digitale rouwkaart, de digitale rouwadvertentie, het digitale condoleanceboek dat gebruikt kan worden tijdens de uitvaart en een herdenkingspagina ondergebracht. Daarmee is het online condoleanceregister een mooie, digitale aanvulling op uw dienstenaanbod.

Functionaliteiten van de online condoleanceregister

Digitale aanvulling op de rouwkaart

Bied nabestaanden de optie om de opmaak van de rouwbrief als digitale rouwkaart in te zetten. In het online register kan praktische informatie over de uitvaart en wensen van de overledene worden toegevoegd. Deze digitale rouwkaart kan gedeeld worden via verschillende online kanalen. Dit is een mooie aanvulling op de fysieke rouwkaart.

Herdenkingspagina

Laat het online register uitgroeien tot een digitale gedenkplaats. Nabestaanden kunnen op elk gewenst moment eenvoudig een levensverhaal, foto’s en mooie herinneringen over de overledene toevoegen. Familie, vrienden en kennissen komen op deze manier samen op één plek om herinneringen te delen.

Digitaal condoleanceboek

Zet het online condoleanceregister tijdens de uitvaart in naast of in de plaats van het fysieke condoleanceboek. Bezoekers van de uitvaartdienst kunnen op hun eigen moment en in hun eigen tempo een reactie achterlaten. U biedt hiermee hedendaagse functionaliteiten aan en voorkomt de lange wachtrijen bij de condoleance.

Hoe werkt het?

In drie eenvoudige stappen kunt u als uitvaartondernemer uw dienstenaanbod uitbreiden en uw naamsbekendheid vergroten door de online condoleanceregister van Mensenlinq op te nemen op uw website.

Vrijblijvende kennismaking inplannen

Plan een vrijblijvende kennismaking met ons in via [email protected] waarin wij gedetailleerde informatie geven over het online condoleanceregister en het plaatsen van het register op uw website. Verder geven wij antwoord op al uw vragen.

Ontwerpen van het condoleanceregister in uw huisstijl

Wilt u gebruikmaken van het online condoleanceregister, dan gaan wij aan de slag met het ontwerp. Het register wordt geheel in uw huisstijl ontworpen, u bepaalt de functionaliteiten en waar het register op uw website wordt geïntegreerd.

Het online condoleanceregister staat op uw website!

Bent u tevreden met het ontwerp, dan integreren wij het register op uw website. U bent direct beter online vindbaar. Daarnaast profiteert u gelijk van een completer online dienstenaanbod waarmee u voor de nabestaanden extra service biedt van voor tot zelfs na de uitvaartdienst.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Plan eenvoudig een vrijblijvende afspraak in waarin wij u informeren over het Mensenlinq productaanbod. Wij hopen u snel te spreken!

Plan hier uw afspraak in