Adverteren op Mensenlinq.nl

adressengids

Mensenlinq.nl is marktleider in Nederland op het gebied van online rouwen en reageren. We bieden verschillende manieren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij een groot geïnteresseerd en relevant publiek. Met meer dan 700 bezoekers per maand is onze website of onze adressengids dé plek waar uw bedrijf zich online kan profileren.

Vermelding in adressengids

In de adressengids kunt u zichtbaar zijn met uw bedrijfsnaam, logo, introductietekst, adresgegevens en de URL van uw eigen website. Dit geeft u een unieke kans om uzelf te presenteren aan een breed publiek en uw online zichtbaarheid te vergroten. Potentiële klanten kunnen gemakkelijk contact met u opnemen, terwijl bestaande klanten snel uw gegevens kunnen vinden.

Advertentie op Mensenlinq.nl

Ook kunt u ervoor kiezen om zichtbaar te zijn op onze website. Uw bedrijfsnaam/logo wordt dan visueel weergegeven op onze website, bijvoorbeeld naast de rouwadvertenties. Dit levert u extra zichtbaarheid en naamsbekendheid op onder de doelgroep.

Hét informatieplatform rondom overlijden

Mensenlinq.nl is de enige site die nieuwsberichten rond de dood brengt, samen met de gepubliceerde overlijdensberichten uit de aangesloten printpublicaties en de door bezoekers geplaatste condoleanceregisters. Ook de redactionele samenwerking met aangesloten titels/kranten zoals Brabants Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Leeuwarder Courant, Limburgs Dagblad, BN de Stem, PZC, Tubantia De Stentor, Eindhovens Dagblad, De Weekkrant en meer dan 270 weekbladen is uniek.

Voor iedereen die meer wil weten over het onderwerp overlijden en wat daar bij komt kijken, is Mensenlinq de plek om verhalen, informatie en praktische zaken te lezen. Van alle online bezoekers is 55% nieuwsgierig wie er in zijn of haar regio overleden is. Door te adverteren op onze website of zichtbaar te zijn in de adressengids bent u gelijk zichtbaar onder een relevant publiek.

Adverteren?

Voor adverteren (zakelijk) op Mensenlinq of een vermelding in de adressengids kunt u contact opnemen met:

Ina Hidding
T 06 5202 7637
I [email protected]
Fedde Kingma
T 06 5115 4961
I [email protected]

Algemene voorwaarden adverteren