Mensenlinq voor de ondernemer

Zakelijke partner in de uitvaartbranche

Mensenlinq is het platform voor online rouwen, condoleren en herdenken, maar wist u dat wij ook uw zakelijke partner in de uitvaartbranche zijn? Ons zakelijke productaanbod is ontworpen met de behoefte van ondernemers die actief zijn in de uitvaart- en rouwbranche in gedachten. Hierdoor kunt u als ondernemer in de uitvaartbranche uw dienstverlening optimaliseren en versterken. Mensenlinq ondersteunt u graag bij het bereiken van uw doelen. Mensenlinq voor ondernemers biedt twee essentiële tools die uw bedrijf online zichtbaar maakt: de adressengids en het online condoleanceregister (dat door uw klanten zelfs uit te breiden is tot waardevolle herdenkingspagina). Lees hier meer over het Mensenlinq aanbod voor de uitvaartbranche!

Online zichtbaarheid verhogen uitvaartbranche

Voor uw klanten is het online condoleanceregister een waardevolle aanvulling op uw diensten. Dit online condoleanceregister met uitgebreide functionaliteiten kunt u in uw huisstijl laten ontwerpen en toevoegen op uw website. Hierdoor profiteert u gelijk van een breder dienstenaanbod en bent u online beter vindbaar. Bekijk hier meer informatie over het online condoleanceregister en neem vrijblijvend contact met ons op.

Online gedenkplaats aanbieden

Bied uw klanten eenvoudig een online gedenkplaats waar waardevolle herinneringen, foto’s en het levensverhaal van de overleden dierbare gedeeld kunnen worden. Ook worden op deze pagina de ontvangen condoleances weergegeven, waarmee er op een centrale plek een online herdenkingsplaats ontstaat. Bekijk hier een voorbeeld van de herdenkingspagina. Dit product aanbieden aan uw klanten? Als uitvaartondernemer hoeft u de pagina alleen aan te vragen tijdens het opstellen van de rouwkaart of het opstellen van de rouwadvertentie. Het inhoudelijk vullen en het beheer van de pagina ligt bij de nabestaanden. Bekijk hier de stappenplannen voor het aanvragen van een herdenkingspagina.

Advertentieplatform voor uitvaartbranche

Met meer dan 700 bezoekers per maand is onze website of onze adressengids is dé plek waar uw bedrijf zich online kan profileren. In de adressengids kunt u zichtbaar zijn met uw bedrijfsnaam, logo, introductietekst, adresgegevens en de URL van uw eigen website. Dit geeft u een unieke kans om uzelf te presenteren aan een breed publiek en uw online zichtbaarheid te vergroten. Potentiële klanten kunnen gemakkelijk contact met u opnemen, terwijl bestaande klanten snel uw gegevens kunnen vinden. Meer weten over online adverteren voor de uitvaartbranche? Bekijk deze pagina en neem vrijblijvend contact met ons op.

Online groei en zichtbaarheid van uw rouw- of uitvaartonderneming

Bij Mensenlinq begrijpen we dat elke onderneming in de uitvaartbranche uniek is. Daarom hebben we ons zakelijke productaanbod ontwikkeld met flexibiliteit en personalisatie in gedachten. Mensenlinq is er om u te ondersteunen en uw bedrijf te laten groeien. Laten we samenwerken om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben. Ontdek vandaag nog de voordelen van ons zakelijke productaanbod en verbeter uw online vindbaarheid met Mensenlinq.