Contact

Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie over deelname aan de Inspiratiedag? Neem dan contact op met de onderstaande gegevens

Deelnemen

Deelname aan de Mensenlinq Inspiratiedag biedt u als standhouder een uitgelezen medium om uw doelgroep te bereiken. Naast het feit dat de Mensenlinq Inspiratiedagen gericht worden bezocht door geïnteresseerde consumenten, bieden deze dagen u ook de mogelijkheid om in contact te komen met branche- en vakgenoten. De gratis toegang maakt de komst naar de Inspiratiedagen laagdrempelig.

De Inspiratiedagen worden door Mediahuis Noord georganiseerd in Leeuwarden en Groningen en vinden plaats op goed bereikbare en kwalitatief hoogwaardige locaties met uitstekende voorzieningen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw deelname aan uw specifieke wensen aan te passen.

Mensenlinq Inspiratiedag Leeuwarden
Fedde Kingma
T: 06-51154961
E: [email protected]

Mensenlinq Inspiratiedag Groningen
Ina Hidding
T: 06-52027637
E: [email protected]

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten