Terug
Nieuws

Zangeres Tina Turner op 83-jarige leeftijd overleden

Zangeres Tina Turner op 83-jarige leeftijd overleden.

„Met haar overlijden verliest de wereld een muzieklegende en een rolmodel”, aldus haar woordvoerder. Turner, ook wel bekend als de Queen of Rock ’n Roll, scoorde in de jaren zestig en zeventig grote hits met haar toenmalige echtgenoot Ike Turner. Hij kwam in 2007 te overlijden. Later had ze ook een succesvolle solocarrière, met grote hits als Private Dancer en What’s Love Got To Do With It.

’Mishandeld leven’

In een documentaire over haar leven, die in 2021 uitkwam, blikt de ster terug op haar leven: „Ik heb een mishandeld leven gehad. Er is geen andere manier om het verhaal te vertellen. Dat is de realiteit. Dat moet ik accepteren… Mijn leven was geen goed leven. Het slechte brengt het goede helaas niet in evenwicht.”

Eind vorig jaar moest Turner afscheid nemen van haar 62-jarige zoon. „Ronnie, je hebt de wereld veel te vroeg verlaten. Ik sluit mijn ogen in verdriet en denk aan je, mijn lieve zoon”, schreef de zangeres daarover.

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 24-5-2023

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten