Terug
Nieuws

Sex and the City-acteur Willie Garson overleden.

Willie Garson, die Stanford Blatch speelde in Sex and the City, is overleden. De acteur werd 57 jaar.

Bosch-acteur Titus Welliver maakte het nieuws bekend op Twitter. Bij een foto van Willie schreef hij: „Woorden schieten tekort. Ik hou van je. We zijn minder zonder jou.” Ook acteur Rob Morrow deelde het verdrietige bericht. „Onze lieve vriend Willie Garson is heengegaan. Lieve ziel, rust zacht.”

TMZ schrijft dat Garson al langer aan kanker leed. De showbizzsite zegt niet te kunnen bevestigen of de acteur daar ook aan is overleden.

Willie begon zijn carrière in de jaren 80 met gastrollen in series Family Ties en Cheers. Hij was tussen 1998 en 2004 in een kleine dertig afleveringen van Sex and the City te zien als Stanford, de beste vriend van Carrie (Sarah Jessica Parker). Hij speelde die rol opnieuw in de twee films die van de serie werden gemaakt. Dit voorjaar kondigde HBO aan dat Willie ook had getekend voor revivalserie And Just Like That, die momenteel wordt gefilmd in New York. Het is niet duidelijk of de acteur zijn opnames al had afgerond.

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 22-9-2021

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten