Terug
Nieuws

Wielrenner Gino Mäder (26) overleden na zware val in Ronde van Zwitserland

De Zwitserse wielrenner Gino Mäder is overleden. De 26-jarige renner van Bahrain Victorious crashte donderdagmiddag in de Ronde van Zwitserland. Vrijdagochtend werd bekend dat hij is overleden.

„Gino, bedankt voor het licht, de vreugde en de lach die je ons allemaal hebt gebracht, we zullen je missen als rijder en als persoon. Vandaag en elke dag rijden we voor jou, Gino”, laat zijn ploeg Bahrain Victorious weten.

Mäder kwam samen met de Amerikaan Magnus Sheffield (Ineos Grenadiers) ten val in de afdaling van de Albulapas richting aankomstplaats La Punt. Sheffield zou kampen met kneuzingen en een hersenschudding. Hij werd naar het ziekenhuis in Samedan gebracht.

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 16-6-2023. Foto: Ⓒ ANP/HH

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten