Terug
Nieuws

Voormalig Studio Sport-presentator Jan Stekelenburg overleden

Voormalig Studio Sport-presentator Jan Stekelenburg is donderdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de NOS vrijdag. Stekelenburg was al enige tijd ziek.

Stekelenburg werkte van 1968 tot 2022 bij de NOS. Naast presentator was hij in die periode ook verslaggever en eindredacteur. Stekelenburg gaf onder meer het commentaar bij de olympische titel van de Nederlandse volleybalmannen in 1996 in Atlanta. „Hij zag het zelf als het hoogtepunt van zijn loopbaan in de sport”, meldt de NOS.

Stekelenburg, die veertien Olympische Spelen meemaakte, heeft drie zoons. Jeroen werkt ook bij de NOS, Milan bij sportzender ESPN. Maarten is voetbaltrainer en was tot twee jaar geleden assistent van de toenmalige bondscoach Frank de Boer.

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten