Voordelen van een Herdenkingspagina voor een uitvaartondernemer

Voor de nabestaanden zijn er verschillende voordelen om een herdenkingspagina te gebruiken om hun dierbare overledene te herdenken. Maar welke voordelen zijn er voor de uitvaartondernemer?
Hier zijn 5 voordelen voor een uitvaartondernemer om een herdenkingspagina aan te bieden aan de nabestaanden:

1. Extra digitale dienstverlening richting de nabestaanden om herinneringen aan de overledene te kunnen delen. Dit kan een grote steun zijn voor de nabestaanden, ook al komt iedereen weer naar de uitvaart toe, uit cijfers van Mensenlinq blijkt dat herdenkingspagina’s/overlijdensberichten veel bezocht worden.

2. Meer zichtbaarheid voor uw onderneming. Uw bedrijfsgegevens staan wel vermeld bij de herdenkingspagina, maar deze worden niet bij de standaard overlijdensbericht vermeld. Op de herdenkingspagina kan de bezoeker van de pagina duidelijk zien door wie de uitvaart wordt uitgevoerd. Direct of indirect kan dit leiden tot meer zichtbaarheid en nieuwe klanten voor uw onderneming.

3. Uit data van Mensenlinq blijkt dat het aantal weergaves van een overlijdensbericht en herdenkingspagina gemiddeld toeneemt en dat er uitschieters zijn van paginaweergaves per herdenkingspagina tot wel 95.000.De herdenkingspagina’s/overlijdensberichten worden dus steeds meer bezocht.

4. Door gebruikt te maken van de herdenkingspagina’s van Mensenlinq, hoeft het beheer en doorontwikkeling niet in eigen handen genomen te worden. Daarvoor zorgt Mensenlinq.

5. Snel en makkelijk aangemaakt, u hoeft alleen het emailadres van de beheerder van de herdenkingspagina in te vullen tijdens het plaatsen van de rouwadvertentie via Familieberichten.nl.

Interesse om herdenkingspagina’s aan te gaan bieden aan uw klanten? Laat het ons weten [email protected] en nemen we contact met u op over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook de meest gestelde vragen over een herdenkingspagina lezen.