Terug
Nieuws

Voetballer Jody Lukoki (29) overleden

Jody Lukoki is op 29-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigen meerdere bronnen dicht rondom de speler.

Zijn laatste werkgever FC Twente heeft met ontsteltenis kennis genomen van het overlijden van de door Ajax opgeleide aanvaller. „Het is ongelofelijk. Op deze jonge leeftijd. Zo triest. Dit is echt verschrikkelijk. We leven mee met zijn familie en vrienden”, aldus technisch directeur Jan Streuer.

Lukoki doorliep de jeugdopleiding van Ajax en bereikte ook het eerste. Ondanks dat hij ruim dertig officiële wedstrijden speelde voor de Amsterdammers brak hij nooit echt door. Na een verhuurperiode aan Cambuur speelde hij nog voor PEC Zwolle, Ludogorets, Malatyaspor en FC Twente, waar hij door een gescheurde kruisband nooit een wedstrijd in het eerste speelde alvorens zijn contract in de Grolsch Veste afgelopen februari werd ontbonden. De drievoudig international van de Democratische Republiek Congo zat in de laatste fase van het herstel van zijn kruisbandblessure.

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 9-5-2022 Foto: ANP/HH

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten