Terug
Nieuws

ADVERTORIAL Uitvaartbeurs Yn ’t ljocht

14 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur. Locatie: It Stee fan ôfskie, Burgum

Deelnemers

– Natuurbegraafplaats Friesland

– Crematorium Wâldhôf

– Hospice Smelnehaven

– Hoogland Burgum uitvaartkisten en rouwvervoer

– Hutting Natuursteen

– Notariskantoor Dantuma

– Artalon gedenkbeelden

– Ilse’s Plak

– De Pleats

– Alida’s bloemwerk

– Catharina de Vries sieraden en objecten

– Zorgbakkerij Bakryk

– Peter Tromp Fotografie

– Laatste verzorging Mei Respekt

– Spreken bij uitvaart Jan van der Meer ‘mens voor mens’

– Een stijlvolle uitvaart, uitvaartkoetsen en wagens

Een beurs die niet alleen informeert, maar bovenal inspireert. Voor een afscheid in úw eigenheid.

Voor alle vragen op uitvaartgebied is alle expertise vertegenwoordigd. Altijd al willen weten hoe dat nou allemaal werkt met de laatste verzorging? Het zorgteam staat klaar om tekst en uitleg te geven. Welke kisten zijn verkrijgbaar? en mag ik zelf ook een overledene vervoeren? Moet iedereen een testament afsluiten? Wat is er qua catering mogelijk? Wanneer mag een gedenksteen geplaatst worden na een begrafenis? Mogen we ook bloemen uit eigen tuin verwerken? Deze en honderden andere vragen kunnen gesteld worden aan de kenners die deze dag allemaal de beurs vertegenwoordigen in It Stee fan ôfskie op 14 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur. De uitvaartleiders van Sjoerdtje de Haan uitvaartzorg zijn allemaal aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over het regelen van een uitvaart.

Yn ’t ljocht staan de laatste vernieuwingen binnen de uitvaart. Zo kunt u in de stand van Hoogland de 100% biologisch afbreekbare kist van paddestoelen bekijken. Elke standhouder laat de laatste nieuwtjes zien in zijn/haar vakgebied binnen de uitvaart. Artalon komt met de zelfontworpen biologisch afbreekbare urn met gedenkornamentje. Zelf presenteren wij de virtuele rouwkaart. Een rouwkaart die via de app en social media verspreidt kan worden met de uitnodiging voor de uitvaart, compleet met beelden, muziek en teksten.

Tijdens de beurs zijn er buiten de genoemde ondernemers om, ook verschillende ondernemers die alleen hun materialen hebben tentoongesteld. Op onze rouwworkshopzolder wordt de komende workshop gepresenteerd en zijn er tal van voorbeelden te vinden, die mensen creatieve handvatten geven tijdens de dagen naar de uitvaart toe.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze beurs!

         

 

www.itsteefanofskie.nl | www.sjoerdtjedehaanuitvaartzorg.nl                                                                                      

Schoolstraat 102, 9251 ED Burgum     Tel. 0511 482004

Geplaatst 1010-2023. Foto: eigen foto.