Terug
Nieuws

Sanne (26), begeleidster van Hebe, begraven

HEEZE – In Heeze was vrijdag de besloten uitvaart van de 26-jarige Sanne, de begeleidster van het 10-jarige gehandicapte meisje Hebe.

Ze kwamen samen om het leven na wat de politie als een noodlottig ongeval beschouwt. Na dagenlang vermist te zijn geweest werden ze in het water gevonden bij Den Bosch. Ze waren op weg naar Vught vanuit Raamsdonksveer.

Bij het speciale Hebehuis in Vught, waar het meisje woonde, kunnen nog steeds bloemen neergelegd worden, zei een woordvoerster van de familie eerder. De ouders van Hebe hadden het Hebehuis opgericht vanwege de ingewikkelde zorgvraag van hun gehandicapte dochter. De familie van Sanne staat vrijdag geen media te woord na de begrafenis.

Hebe en Sanne werden sinds maandag 17 oktober vermist, nadat zij waren vertrokken uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant). Dinsdagochtend 18 oktober werd een amber alert uitgegeven voor Hebe. Sanne had Hebe opgehaald bij een dagcentrum en zou vanaf daar in een zwarte Kia Picanto naar Vught rijden. Daar kwamen ze echter nooit aan. Na een dagenlange zoektocht werden zij woensdag 19 oktober levenloos gevonden in het water bij knooppunt Empel (A59/A2) bij Den Bosch.

Voor de uitvaart van Hebe, die donderdagmiddag was, was een inzamelingsactie gehouden door vrienden van de ouders van het meisje. De ouders zijn zzp’ers en voorlopig niet in staat te werken, stond bij een bericht bij de inzamelingspagina. Er werd in totaal binnen een dag 48.917 euro opgehaald. Het streefbedrag was 50.000 euro.

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 28-10-2022.

 

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten