Terug
Nieuws

Podcast over leven en dood. Aflevering 1

Het werk van een uitvaartverzorger | Björn Schmitz UGNA

Vertrouwde uitvaartzorg en het voordeel van een uitvaartvereniging.

 

Iedereen krijgt er een keer mee te maken; afscheid nemen van iemand die je lief is. Er is dan veel dat geregeld moet worden.

Het is dan fijn dat je terug kan vallen op een organisatie die vertrouwde uitvaartzorg bied. UGNA is die organisatie. Al meer dan 85 jaar vertrouwde uitvaartzorg, lokaal geworteld en werkzaam voor bijna 35 uitvaartverenigingen. Ook werkt UGNA met de meeste uitvaartverzekeraars en is dienstbaar aan een ieder die ondersteuning kan gebruiken in tijden van afscheid en rouw.

 

Ledenvoordeel bij de lokale uitvaartvereniging

 

Lid zijn van een uitvaartvereniging heeft veel voordelen. Je weet dat te zijner tijd de uitvaart geregeld wordt, precies zoals jij het wilt. Lokaal en dichtbij.

Naast een ledenvergoeding heb je als lid ook verenigingstarieven, wat zorgt dat een uitvaart simpelweg veel minder kost dan bij een landelijke commerciële organisatie. Een uitvaartvereniging heeft geen winstoogmerk.

Het ledenvoordeel kan voor dezelfde uitvaart wel oplopen tot ruim € 3000.

En dat voor maar een paar tientjes contributie per jaar!

 

In deze Podcast verteld Björn Schmitz, uitvaartverzorger bij UGNA, over het mooie werk als uitvaartverzorger en het belang van een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging.

Wil je na het luisteren van deze podcast meet informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met UGNA.

Telefoonnummer 0524-515899 E-mail: [email protected] www.ugna.nl