Overlijdensbericht Wim Bouwmeister

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familieleden, ik wil jullie condoleren met het verlies van jullie vader, opa en opi. Ik kende Wim niet echt maar in de 35 jaar dat ik aan het pastoor Rölingplein woon ben ik honderden keren langs gelopen en gefietst. Ik kreeg altijd een vriendelijke goeiedag … een zwaai door het raam of een glimlach… dat miste ik al enige tijd en nu dus voorgoed. Veel sterkte met het gemis van zo’n positieve persoon… Lettie Kok, pastoor rolingstraat 37

Lettie KokGeplaatst: 15-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wim Bouwmeister

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw