Overlijdensbericht Walter Dierikx

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

De meeste inwoners zullen Walter niet kennen. Toch heeft hij als hoogste ambtenaar op Grondgebiedzaken een grote bijdrage geleverd aan Bergeijk, zoals wij dat allemaal kennen. Een groot aantal plannen zijn nog door hem of onder zijn leiding voorbereid, gecoördineerd en uitgevoerd. Te noemen zijn onder meer de plannen Beistervelden (De haspel, Kattenberg, Kabouterberg) en Gucht. Ik denk met respect aan hem terug en ben hem dankbaar voor zijn bijdrage aan onze gemeenschap.

Tiny RomvielGeplaatst: 22-02-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Walter Dierikx

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw