Overlijdensbericht Truus Fleurkens-Poels

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve kinderen van Tante Truus en Ome Jan, Gecondoleerd met overlijden van jullie Moe, Tante Truus was voor onze familie een bijzondere lieve Tante ,waar wij altijd terecht konden in goede en slechte tijden en heeft heel voor ons betekend ook bij de ziekte en overlijden van ons Mam. Wij waren altijd welkom in Horst en voelde dit als tweede thuis voor ons en we gaan dit zeker missen! Tante Truus bedankt voor alles en je hebt nu je rust gevonden en je gaat nu naar Ome Jan toe en jullie blijven samen in onze gedachten. Laatste groet van uit Venray. De kinderen van Nel en Thies Claessens Poels. Mariet, Wilma, Truus, Nelli, Theo, Henriëtte🎚Leo, en Geert

Mariet WijnandsGeplaatst: 01-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Truus Fleurkens-Poels

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw