Overlijdensbericht To van Didden-Niessen

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie van Didden, Onze oprechte deelneming bij het verlies van uw lieve moeder, oma en overgrootmoeder To van Didden-Niessen. Het was voor ons een groot voorrecht uw moeder To en uw vader Baer van Didden gekend te hebben. Wij wensen u veel sterkte in de komende tijd. R.I.P. Fam. Henk en Susanne van Loo Colonia de Sant Pere , Illes Ballears, (Esp)

Henk van LooGeplaatst: 28-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor To van Didden-Niessen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw