Overlijdensbericht Tien van Duifhuizen

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Familie, ik hoorde van het vreselijke verdrietige nieuws dat jullie vader, jullie papa en opa afgelopen 9 Augustus is overleden. Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij kende jullie vader als onze fietsenmaker waar we graag kwamen, een man die altijd klaar stond om te helpen. Ik hoop dat jullie met alle beperkingen waar aan een afscheid nu gebonden is, toch een mooi afscheid kunnen maken. Wens jullie heel veel sterkte en ik hoop dat jullie kracht kunnen putten uit de vele mooie herinneringen, herinneringen zitten in je hart en die houden jullie mooi hier. Probeer door al het verdriet heen zijn leven en alles wat hij voor jullie als vader, opa etc ect heeft betekend te vieren en te koesteren. We gaan hem echt missen als mens.

joek van der Heijden WijchenGeplaatst: 12-08-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tien van Duifhuizen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw