Overlijdensbericht Tiemen Helperi Kimm

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Tiemen. Ik ben oud-medewerker van Kon. THeodorus Niemeyer en heb hem daar vaak ontmoet en vrijdagsmiddags vaak een glas wijn met Tiemen en andere collega's gedronken.

Wiesje BorgersGeplaatst: 01-02-2017
Afbeelding bij condoleancebericht

'van oude mensen de dingen die voorbij gaan': lang geleden in Groningen wel eens ontmoet - rust in vrede.

Tjitte P KammingaGeplaatst: 04-02-2017

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tiemen Helperi Kimm

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw