Overlijdensbericht Suresh R. Joshi

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een bijzonder man is niet meer! Suresh was de hartelijkheid zelve en altijd in voor een goed glas Lagavulin. Ik mis hem al jaren, had graag samen met hem nog een laatste flesje open getrokken. Gelukkig blijven er de herinneringen aan hem tijdens de vele feestjes in Ulestraten, de reis naar Bangelore, zijn 'dag jongen', de mopjes en vele andere momenten. Neemt niet weg dat ik hem zal blijven missen. Ik wens Chitra, Yamini, Nick en de kinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Rob Selen

Rob SelenGeplaatst: 13-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Suresh R. Joshi

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw