Overlijdensbericht Rob Beker

  • De Gooi- en Eemlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ik hoorde te laat vandaag dat Rob vandaag werd begraven. Ik was op het moment dat ik het hoorde (van Tineke Roozendaal) in Sneek. Ik was zeker naar de bijeenkomst gekomen als ik het had geweten. Het raakt me en ik dacht terug aan de D’Witte Leli in 1973 waar we heel even collega’s waren in hetzelfde onderwijskunde team. Rob: een beminnelijke man met humor - spotoogjes en relativeringsvermogen - die mij onmiddellijk op mijn gemak stelde….samen met Fred Kruis…

Paul MeijerGeplaatst: 29-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, Bij toeval hoor ik net dat Rob er niet meer is. Het spijt me heel erg dat we geen afscheid hebben kunnen nemen. In gedachten ben ik terug in de tijd dat we de ‘Dudokjes’ oprichtten; een stichting met als doel het verminderen/opheffen van de psychologische armoede in Hilversum. Armoede en ongelijkheid. Thema’s waarvoor Rob altijd warm liep. Wat we nooit zullen vergeten is het bezoek aan Mollans en, twee dagen later, de komst van Rob en Michiel naar camping du bon Crouzet waar we een mooie lange zomeravond in de bedding van de rivier de Ouvèze doorbrachten met veel vriendschap, wijn, gezelligheid en live muziek. Het ga je goed, Rob!

Henriette BijlGeplaatst: 30-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Rob Beker

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw