Overlijdensbericht Rita Hijman-Merks

  • Het Parool
  • de Telegraaf

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ze was voor ons een bijzondere lieve vrouw waar je altijd van op aan kon. We zullen haar persoonlijkheid missen. Heel veel sterkte van ons Jan en Wilma van Es (Spanje).

Jan en Wilma Geplaatst: 09-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte met dit toch wel onverwachts verlies van een leuke spontane buurvrouw. Ruud & Mariëlle Buitenborch

Ruud Van Meerte JanseGeplaatst: 12-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Rita Hijman-Merks

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw