Overlijdensbericht Riet Beunder-Verhulst

  • Dagblad voor West-Friesland

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Onze condoleances voor de familie en naasten van Riet. Wij hebben Riet leren kennen als een warm en oprecht mens. Wij spraken elkaar geregeld in Aartswoud met het uitlaten van onze honden en als zij als klant onze rijwielzaak bezocht. Daar hebben wij mooie herinneringen aan! Wij wensen iedereen veel sterkte voor de komende tijd. Alex en Inge Koks 🐾Roef en Jopie

Alex en Inge KoksGeplaatst: 22-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Riet Beunder-Verhulst

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw