Overlijdensbericht Rick Ursem

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Rick heel veel sterkte met het plotselinge overlijden van Rick. Gecondoleerd.

Karin van den BoschGeplaatst: 07-11-2016
Afbeelding bij condoleancebericht

Rust zacht voor Rick en heel veel sterkte voor de familie. Condoleances.

DHGeplaatst: 07-11-2016
Afbeelding bij condoleancebericht

Hans, Anita, Pim, Vincent en familie, Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van jullie Rick. Wij wensen jullie veel kracht om dit zware verlies te dragen. Moge de mooie herinneringen aan Rick jullie hierbij sterken. Thijs en Mariëtte Mensink.

Thijs en Mariëtte MensinkGeplaatst: 07-11-2016
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik wens iedereen erg veel sterkte bij dit grote verlies. Wij gaan hem missen.

Jessica Maes coc limburgGeplaatst: 07-11-2016

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Rick Ursem

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw