Overlijdensbericht Richard Scheermeijer

  • Dagblad van het Noorden
  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Bij deze wil ik de familie heel veel sterkte wensen met dit zware verlies. Richard, ik hoop dat je nu de rust krijgt, jou vergeten kan ik niet, rust zacht lieve Richard.

Anita LagcherGeplaatst: 20-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Geschokt door het nieuws dat pas vandaag kwam bij ons terecht kwam. Het overlijden van Richard. Wij willen de familie en overige nabestaanden heel veel sterkte wensen de aankomende tijd. Wij leven erg met jullie mee. Veel te jong heengegaan, hij had nog zoveel plannen en ideeën. Rust zacht Richard. Namens het team van Garage Kaal & Buunk

Garage Kaal & BuunkGeplaatst: 02-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Richard Scheermeijer

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw