Overlijdensbericht Piet Groffen

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Groffen van Geel, Een heel toepasselijke teks:" Een man van weinig woorden, maar met een hart van goud" maar dan doen we Piet echt te kort. Hij was zo trots op zijn sporten, kruisboogschieten en biljarten, fietsen en vakanties .Daar spraken we vaak over tijdens het drinken van een kopje koffie op de Kaasboerderij. Hij was ook vol trots op de carnavalsvereniging waarvoor hij insignes verkocht. Wat heeft Piet veel Groffen koeken bezorgd en andere lekkernijen uit de bakkerij in de regio. Gecondoleerd met dit zo zware voor ons plotselinge verlies van Piet. Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. Jac en Mariëtte Doggen 28 oktoberstraat 1 b 4724 HA Wouw.

Jac en Marietta DoggenGeplaatst: 24-11-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lia en verdere familie, gecondoleerd met het overlijden van je man, vader en opa. Heel veel sterkte.

Goort en Gerda van der VeldenGeplaatst: 23-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Piet Groffen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw