Overlijdensbericht Pierre (Tom) Thomassen

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Thomassen, Gecondoleerd met het overlijden van, zoals ik hem kende, Tom en veel sterkte toegewenst bij het verwerken van dit verlies. Ik heb tientallen jaren als logopedist gewerkt op de Angelaschool en hem in die tijd goed leren kennen en enorm waarderen. Ik herinner me nog een gesprek, waarin hij zijn frustratie uitte over (alweer) een onbegrijpelijke beslissing van het (toen nog 1-pitter)-bestuur en besloot met de opmerking "....en dan zègge ze dat iech 'ne sjtieëfkop bèn", waarop wij elkaar een seconde ernstig aankeken en vervolgens tegelijkertijd in lachen uitbarstten. Vorige week heb ik nog aan hem gedacht toen ik toevallig (?) 2 CD's tegen kwam die hij een keer voor mij gebrand had van 'Il Re Pastore' van Mozart. Ik hoop dat talloze mooie herinneringen die jullie ongetwijfeld aan hem hebben, troost bieden. Nogmaals veel sterkte toegewenst en Fleur: hartelijke groet, Paul van Wersch

Paul van WerschGeplaatst: 01-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Pierre (Tom) Thomassen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw