Overlijdensbericht Philippus (Flip) van Damme

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Veel sterkte voor de nabestaanden, heb mooie herinneringen aan Flip als klant van Echo Audio in Goes. Rust in vrede Flip 😥 Kees Zuijdwegt

Kees Zuijdwegt Geplaatst: 22-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Mooie muzikale herinneringen......Thx Flip!!

Rob SchrijverGeplaatst: 22-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Sterkte voor de nabestaanden. Heb Flip ervaren als een fijn mens gedreven, in zijn werk en veel kennis van audioproducten. Binnen zijn bedrijf altijd bereid om oplossingen te vinden. Een bekend mens gaat heen. Rust in Vrede Flip.. .

Fam van BelzenGeplaatst: 23-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Flip: pracht mens en vak idioot pur sang. Vanavond gaat de stereo op kei hard en een drinken we een goed glas bier op de mooie muzikale herinneringen. Veel sterkte aan de nabestaanden.

WouterGeplaatst: 23-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Philippus (Flip) van Damme

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw