Overlijdensbericht Nico Marinus Schaart

  • Veendammer
  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Loekie, van harte gecondoleerd met het verlies van je varensgezel. Geert Loods

Geert LoodsGeplaatst: 02-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, heel veel sterkte!! Waar de geschiedenis stopt zijn het de mooie herinneringen die hem levend mogen houden. Een stukje van ook mijn geschiedenis. Ik wens jullie de lieve warmte in dit verdriet. Zolang samen is zo kostbaar en een uniek voorrecht dat je ook rijk maakt in dit grote gemis en het verdriet. Alle goeds en dikke knuffel lieve tante!! Groetjes Jan reijmerink

Jan ReijmerinkGeplaatst: 01-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Nico Marinus Schaart

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw