Overlijdensbericht Nico Bax

  • BN DeStem
  • de Volkskrant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Bedankt voor je aanwezigheid. Ik ben blij jou in het ondermaanse ontmoet te hebben! Het ga je goed in het hiernamaals. Adios.

J.P.B.M DaverGeplaatst: 31-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik zal Nico missen bij Tientjes, hij kon mooie verhalen vertellen op zijn manier. Ik wens jullie STERKTE met het verlies van Nico.

Ria LokersGeplaatst: 29-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie,ik ken Nico van tientjes ik vond hem grappig met zijn verhalen.Ik kreeg wel complimentjes van hem door mijn liedjes.Hij kreeg ze ook van mij. Ik zal de lege stoel missen. Ik wens jullie STERKTE met het verlies van Nico.

Ria LokersGeplaatst: 29-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Nico Bax

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw