Overlijdensbericht Nick ten Have

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met dit onbegrijpelijk, onwerkelijke verlies van jullie zoon. Ik wens jullie heel veel sterkte toe deze dagen, en alle dagen daarna, en hoop dat jullie warmte en steun kunnen ervaren aan elkaar en allen die zoveel om Nick hebben gegeven.

Gea M. VisscherGeplaatst: 05-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie Ten Have gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel sterkte allemaal!

Gerrit en Fia AverinkGeplaatst: 04-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Fam. Ten Have, gecondoleerd met dit enorme en plotselinge verlies.

Door en Jan AalbersGeplaatst: 04-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Nick ten Have

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw