Overlijdensbericht Marten Klaas (Mark) de Weger

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ad en Effie wat jullie overkomen is, daar zijn geen woorden voor. Alleen nog troost zoeken bij elkaar en jullie vrienden. Ik wens jullie alle sterkte toe om dit voor jullie zo zware verlies te boven te komen. Hartelijke groeten van Johan Gierveld.

Johan GierveldGeplaatst: 31-12-2017
Afbeelding bij condoleancebericht

I, along with many members of an online forum in the US, am proud to call myself a friend of Mark's. While we never met in person, we exchanged many messages over the years. He shared his knowledge, his warmth and kindness with many forum members who will greatly miss him.

Clay AllisonGeplaatst: 13-01-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Marten Klaas (Mark) de Weger

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw