Overlijdensbericht Marijn van Holten

  • Het Kompas woensdag
  • de Volkskrant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie van Holten / Snijder ik las vol verbazing vanavond het overlijdensbericht van Marijn, ik woon op dit moment in Colombia en had al een tijdje geen contact meer met hem. Dit bericht komt zo hard binnen ik kan het nog niet bevatten. Ik wens jullie allemaal zo ontzettend veel sterkte. Wat een verschrikkelijk gemis. En wat mooi dat hij vader is geworden en gelukkig getrouwd was ik wens Renee ook zoveel kracht. Met vriedelijke groet, Orfary Ganan.

Maria Orfary GañanGeplaatst: 01-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Marijn van Holten

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw