Overlijdensbericht Marijke Averdijk-Holthaus

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Van harte gecondoleerd met het verlies van je vrouw, jullie moeder en oma. Heel veel sterkte de komende tijd

Mariëtte ter WoerdsGeplaatst: 21-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Andre en kinderen, Gecondoleerd met het verlies van je vrouw, moeder en oma. Zo jammer, dat haar dit moest overkomen. Ze was zo'n levenslustig mens. Ik hoop,dat jullie verder kunnen gaan met de goede herinneringen aan haar. Ik wens jullie een mooi afscheid en veel sterkte de komende tijd. Hanni v.Reisen

Hanni van ReisenGeplaatst: 19-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Marijke Averdijk-Holthaus

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw