Overlijdensbericht Marcel Kouwenberg

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Schrik van dit bericht. Was een top gozer. Sterkte aan de nabestaanden en specifiek aan Bo.

KevinGeplaatst: 15-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Marcel, De hemel heeft er een mooie ster bij. Stralend aan de hemel sta je nu naar ons gericht. Stralend in de nacht voor altijd in de wacht. Je was een collega waar ik vanaf dag 1 goed mee kon opschieten. Samen begonnen in de Corridor Zeeland in 1999 en uiteindelijk samen terecht gekomen in Grave We hebben samen wat gelachen en gehuild. Wat waren we beide fanatiek met tafeltennis en darten. Samen hebben we mooie herinneringen gemaakt. Ik zal je missen en nooit vergeten man. Sterkte voor je zoon Bo en familie en al je direct betrokken collega in de PI GRAVE. Liefs Bro❤ #luisteren

Bjorn v.d GroesGeplaatst: 19-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Marcel Kouwenberg

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw