Overlijdensbericht Luit Kap

  • Eemsbode/Noorderkrant
  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en opa. Mieke Pit (oud inwoner Oudeschip)

Mieke Veldman - PitGeplaatst: 30-04-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

Jullie vader en opa, een markant figuur. Een mens uit duizenden. Hij heeft niet voor niets geleefd. Zijn naam zal nog vele malen klinken. Ik leef met jullie mee, het doet pijn als je ouders wegvallen .Zijn winkel zal nooit op slot gaan. Sterk en kracht gewenste. Liefs Ida.

Ida Wierenga - SpijkGeplaatst: 02-05-2013

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Luit Kap

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw