Overlijdensbericht Lout Merkelbach

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Jos kinderen en kleinkinderen wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies van je man, vader en opa, van harte je buurjongen van vroeger, Peter Sonnenschein.

Peter SonnenscheinGeplaatst: 15-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Jos, Marjan en Hans - Emile-Ronny, Ellen, Wij, John en ik willen jullie héél véél sterkte wensen met het verlies van je man, jullie vader en opa, Jos : was hij ziek ? de familie van : Lout en onze familie woonden als kinderen in de Pater Beatusstraat, en : wij twee zaten samen in dezelfde klas van de ULO, heb net nog een foto erbij gepakt, staan we met 6 klasgenootjes op ! Heb je nog een bidprentje voor ons over ? alvast dank je wel !! John en Henny Linssen - van Leeuwen Gravenweg 64 6471 VZ. EYGELSHOVEN

H.A.M. Linssen - van LeeuwenGeplaatst: 15-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Lout Merkelbach

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw