Overlijdensbericht Leo Bruin

  • Dagblad Kennemerland

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Leo. Door Tiny Tesselaar uit Apeldoorn , een vriendin van Tante Truus uit Wormer, de peettante van Leo. Ik wens alle een liefdevol afscheid.

Tiny Jansen Tesselaar Geplaatst: 08-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Leo rust zacht man. Wat schrok ik net dat ik het las. Corina en kinderen gecondoleerd en heel veel sterkte met het overlijden van Leo en heel veel kracht de komende tijd.

Marina van der WelGeplaatst: 19-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Leo Bruin

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw