Overlijdensbericht Leendert Jacob (Leo) Korstanje

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Rust zacht Leo. Heel veel sterkte voor iedereen wiens leven jij geraakt hebt. Moge jouw herinnering ons achterblijvers tot troost zijn.

Ruben SharpeGeplaatst: 24-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Rust zacht Leo

Paul BlankGeplaatst: 20-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik ben verdrietig en geschokt bij het horen van jouw onverwachte overlijden. Je was een van de trouwste deelnemers van NWO-STW die in mijn trainingsgroep deelnam aan het hartcoherentieprogramma. Je was er altijd en verhaalde over het huis in Zeeland en het werken daar in de tuin waar je zo van hield en blij van werd. Ik maakte je mee in goede en mindere tijden. Je keek uit naar je pensioen en terugkeer naar je roots in Zeeland. Je was een bijzondere man en we maakten een speciale tijd door in de jaren. Ik zou je nog bezoeken daar en je tuin live komen bewonderen. Het mag niet zo zijn. Rust zacht Leo, je was een bijzondere en lieve man. Ik wens alle familie en dierbaren om je heen veel sterkte bij jouw gemis. Marijke Gast

Marijke GastGeplaatst: 23-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden van Leo. Rust zacht lieve Leo.

Evelien MessemakerGeplaatst: 24-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Leendert Jacob (Leo) Korstanje

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw