Overlijdensbericht Lars Schakel

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Lieve Lars, voor altijd in mijn hart. 💖🦆

Christine Bergmans Geplaatst: 11-08-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Lief sterretje, mooi sterretje Helder lichtje in de nacht Jij bent de allerliefste Schijn en straal maar zacht Precies zoals de dag begon tot aan de maneschijn In sterrenlicht en ochtendzon Jij zal altijd bij ons zijn ❤️

René, Miranda & Sem Geplaatst: 06-08-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Lars Schakel

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw