Overlijdensbericht Klaas Agema

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Klaas Agema en Teun Dekker de ambulancechauffeurs van het Juliana ziekenhuis in Terneuzen. Het Zeeuws-Vlaamse alarmnummer was toen 01150 - 12200. Met z'n tweeën stonden ze dag en nacht paraat om hun werk te doen. Overdag vanuit het ziekenhuis, s'nachts en in het weekend vanaf thuis. Wat hebben deze twee bikkels een revolutie in de medische ambulancezorg meegemaakt! Op 24 april 2021 is Klaas gedragen door liefde van zijn naasten gestorven. Het gemis zal groot zijn. In de geschiedenis van de Zeeuws - Vlaamse zorg zal zijn naam nog lang levend gehouden worden. Rust gerust Klaas.

Bas HamelinkGeplaatst: 02-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Onze innige deelneming met het verlies van je man, jullie vader, opa en overgrootvader. Een geliefde verliezen is zwaar, heel veel sterkte voor jullie allemaal de komende tijd. Juanita de Jong-Buysse

Juanita de Jong-Buysse Geplaatst: 28-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn innige deelneming En sterkte in deze moeilijke tijd voor jullie allen. Greta Caluri

GCCaluriGeplaatst: 27-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Klaas Agema

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw