Overlijdensbericht Joop van Heumen

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Annie gecondoleerd met het verlies van Joop. Heel veel sterkte de komende tijd. Jo en Stien van Namen

Stien van NamenGeplaatst: 27-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Joop, heb dank voor de gezellige tijd die wij met je mochten ervaren. Nu je van ons afscheid hebt genomen zullen we dan ook nog vaak aan je denken. Rust zacht Joop. Riny en Kees

Riny en KeesGeplaatst: 28-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Annie, Heel veel sterkte met het verlies. We zullen ons Joop altijd als een aardige, vriendelijke medebewoner herinneren. Namens het bestuur van de VvE Porthos, Peter Hegemann.

VvE PorthosGeplaatst: 01-03-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Joop van Heumen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw