Overlijdensbericht Joop de Boer

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Ilse, 24 Jaar geleden heeft Joop ons huwelijk ingezegend en zijn jullie op onze receptie geweest. Gisteren hoorde ik dat Joop was overleden. De laatste jaren heb je stukje bij beetje afscheid van hem moeten nemen, hoe moeilijk zal dat geweest zijn. Ik wens je heel veel kracht en sterkte bij dit definitieve afscheid van hem. Lieve groet, Marija Mens

Marija Mens-SchoonheimGeplaatst: 18-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Ilse en (klein)kinderen van Joop, Gecondoleerd met dit verlies. Na de tijd als buren in de Hoofdstraat en dominee van onze kerk, maakten we jullie later mee als trouwe vrienden van mijn ouders. De laatste jaren heb jij Ilse al gaandeweg wat afscheid moeten nemen van wie Joop was, zijn interesse, warmte, denken en (s)preken. Je hebt hem enorm gesteund. Dank daarvoor en heel veel sterkte, zodat je ook alle goede herinneringen aan hem mag vasthouden. Hartelijke groet van Taco & Elly Boot.

Taco BootGeplaatst: 16-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Joop de Boer

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw