Overlijdensbericht John Pierik

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Namens mij wens ik de vrouw en kinderen en kleinkinderen en de rest van de familie heel veel sterkte met het verwerken van jullie dierbare man/vader en opa. Gecondoleerd. Afz: Dick.

Dick van BrusselGeplaatst: 18-01-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Ik wens familie, vrienden, heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. Nooit meer samen een biertje drinken bij een feestje in de Stad van Zwolle. of het nu carnaval, straat-festival of een ander feestje was jij was er altijd. Carpe Diem.

ArienGeplaatst: 18-01-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor John Pierik

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw