Overlijdensbericht Johannes Martinus Maria (Jan) Breij

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Jan! In ons leven gestapt tijdens de hotelschool in Maastricht - En daar ook Marieke leren kennen - en langs verschillende wegen contact blijven houden en met het pensioen ontmoeten wij elkaar ook in de Algarve…. heerlijk samen ergens naar toe gaan, stranden ontdekken, golf spelen en wijn drinken bij de winery van Cliff Richard. Het was een goede tijd, waar we met plezier aan terug denken: Jan was zorgzaam over zijn Marieke en vooruitdenkend voor zijn Martine, en voor iedereen een goed woordje in zijn buurt. Hij heeft bereikt wat hij wilde bereiken, wij zijn trots op hem! Robert en Nellie

Pietronella en RobertGeplaatst: 15-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johannes Martinus Maria (Jan) Breij

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw