Overlijdensbericht Johannes (Jans) Moorman

  • Dagblad van het Noorden
  • Emmen Nu

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Trees en kinderen, Wij hebben elkaar slechts enkele keren ontmoet. Toch wil ik, namens de gehele familie Geert H. Moorman laten weten, dat we met jullie meeleven. Het ontvallen van je echtgenoot/vader, hoe jong of oud ook, is definitief en zal ook voor jullie niet gemakkelijk zijn. Ik, Wim, ben de enige Moorman die er nog is van ons gezin. Gemis blijft, maar goede herinneringen nemen met de tijd toe. Veel sterkte Wim

Wim MoormanGeplaatst: 08-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Johannes (Jans) Moorman

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw