Overlijdensbericht Jenny Polman

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Jenny Je hebt me destijds diep geraakt met een voortreffelijk interview. Niemand slaagde er eerder in me zo waarheidsgetrouw te portretteren. We zaten met onze drive voor het vak op één lijn. Constateerden met spijt dat de journalistiek hard hollend achteruit ging. Helaas hadden we sinds jouw vertrek uit Epe nauwelijks nog contact. Het bericht van jouw overlijden heeft me geschokt. Weer een frontsoldaat die ik ga missen. Ik zal je altijd blijven herinneren als een fijne collega.

Dick van der VeenGeplaatst: 21-12-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Vanuit Frankrijk willen wij Henk en Hidde heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Gecondoleerd met dit zware verlies. Karin Siebers en Jan ten Raa.

Karin SiebersGeplaatst: 21-12-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Jenny Polman, wat een prachtvrouw. Wij stonden voor ons 80 jarig jubileum als Vrouwen van Nu afd. Lochem met het idee een herdenkings tijdschrift te maken. Jenny heeft haar ziel en kundigheid aan ons jubileum glossy besteed dit voorjaar met interviews en waar nodig foto's gemaakt en samen zijn we in september tot een heel prachtig herinnerings tijdschrift gekomen. Achteraf gezien was zij al ziek, met rugklachten heeft ze haar laatste bijdragen geleverd. We zijn haar veel dank verschuldigd.

Jo ten Pas Pasman Geplaatst: 21-12-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Jenny, jeugdvriendin. Later kwamen we elkaar soms tegen in onze woonplaats Zwolle of op de boot naar Vlieland (heel bijzonder). Altijd meteen een blijde herkenning, 'klik' en wederzijdse openheid. Razendsnel bijpraten over ons beiden in het 'nu' en herinneringen ophalen. Nu flitsen in mijn hoofd de momenten in jouw ouderlijk huis, dichtbij de watertoren van Lutten, met jou en jouw familie voorbij. De jaren 70; visnetten aan het plafond, oranje lampen etc. Jouw overlijden raakt mij in het hart; het treurt. Sterkte voor al jouw dierbaren met een speciale groet voor jouw moeder.

José KosseGeplaatst: 24-12-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jenny Polman

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw