Overlijdensbericht Jantje Dijkstra-Knobbe

  • Leeuwarder Courant
  • Heerenveense Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wij gedenken met dankbaarheid onze langstlevende tante JANTJE DIJKSTRA-KNOBBE Haar liefde en betrokkenheid blijven in onze herinnering. De wens van haar hart is vervuld. Ze mocht slapend bij haar Heer thuiskomen. Psalm 4:3 berijmd. Familie Vis Familie Knobbe Familie Busstra Heerenveen, 15 januari 2022

Familie Busstra-FaberGeplaatst: 20-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jantje Dijkstra-Knobbe

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw